Opublikowany przez:
                              
              
                                  Mela134                
                              
              
              
              
                              
                  
                
              
                          
Oprócz dania głównego i słodkich deserów przygotuj lekkie i smaczne przystawki. Na stole nie może zabraknąć sałatek i faszerowanych warzyw, z kolei wśród słodkości musi królować tort. Składniki przepisów podanych poniżej wyliczone są na cztery osoby.
PRZYSTAWKI
Szparagi zawijane w boczek
Składniki:
Składniki salsy:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Babeczki z musem z szynki
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
					Stokrotka
						
										2016.04.12 13:18										
						
					
				
Mmm bardzo ciekawe! Trzeba coś podejrzeć!
					Patrycja Sobolewska
						
										2016.04.12 10:49										
						
					
				
na pewno pokaże siostrze :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!