Ziemniaki z kminkiem - przepis. Przepisy na Potrawy warzywne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
1/2 kg ziemniaków
2 łyżki kminku
2 łyżki oliwy
sól do smaku
Sposób przyrządzenia:
Natłuścić blachę lub dno prodiża i posypać grubo kminkiem.
Obrać ziemniaki, opłukać, odsączyć z wody i pokroić w grube plastry. Ułożyć na kminku i posolić. Piec przez 20 - 30 minut (aż będą miękkie). Podawać z twarożkiem ziołowym lub mięsem z grilla.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.