Zupa neapolitańska - przepis. Przepisy na Zupy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Włoszczyzna
Śmietana 18%
2 jajka
kostka rosołowa
10 dag startego sera żółtego
sól,pieprz
20 dag dowolnego makaronu
Sposób przyrządzenia:
Makaron gotujemy.
Włoszczyznę zalewamy 6 szklankami wody,dodajemy kostke rosołową i gotujemy.Kiedy warzywa bedą miękkie dodajemy smietane i zdejmujemy z ognia.Żółtka mieszamy z wywarem,dodajemy ser,doprawiamy,mieszamy.Podajemy z makaronem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.