Składniki:
-kilka filetów śledzi
- trochę świeżych grzybów (mogą być mrożone)
-parę ząbków czosnku
-natka pietruszki
-sól, pieprz
-olej do smażenia
Śledzie dokładnie umyć w zimnej wodzie, pokroić w dzwonka, odsączyć.
Grzyby pokroić w plasterki i smażyć przez 10 min na bardzo mocno rozgrzanym oleju.
Dodać pokrojony czosnek i smażyć jeszcze 3 min.
Dodać pokrojoną natkę pietruszki (garść), smażyć 1 min.
Wymieszać i odstawić do wystygnięcia.
Dodać do śledzi, wymieszać.
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!