Mini jesienne zapiekanki warzywne

Składniki

1 bakłażan,
1 cukinia mała,
20 dag sera zółtego
1 t papryka zółta
4 ząbki czosnek,
olej rzepakowy,
tymianek,
Sól morska- MŁYNEK,
pieprz czarny grubo mielony
2 laseczki kiełbasa biała

Sposób przyrządzenia

Bakłażana myjemy i kroimy w kosteczkę . Cukinie myjemy osuszamy nie obieramy kroimy w kosteczkę . Kiełbasę obieramy z osłonki i kroimy w kostkę . Ser zółty kroimy w kosteczkę lub ścieramy na tarce duże oczka. Paprykę zółtą myjemy i kroimy  w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy . dodajemy pokrojony  w plasterki czosnek i tymianek .Mieszamy . Doprawiamy sola pieprzem i dodajemy olej .Mieszamy . Nakładamy do foremek do mufinek . zapiekamy w piekarniku ok 20 min .