Krajanka Wojtusia - przepis. Przepisy na Desery zimne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
herbatniki (400 g)
bezy (50 g)
migdały (80 g)
orzechy (80 g)
masło (1 kostka)
czekolada gorzka (2 sztuki)
czekolada mleczna (1 sztuka)
Sposób przyrządzenia:
Masło i czekoladę roztopić.
Dodać do płynnej masy pozostałe, pokruszone składniki.
Mieszamy.
Włożyć do formy, mocno ubić.
Wkładamy do lodówki (ok 2 godziny)
Po wyjęciu z formy posypujemy cukrem pudrem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.