Sos tatarski - przepis. Przepisy na Sosy zimne - dipy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
1/2 szklanki majonezu
1/4 szklanki śmietany
1/4 szklanki jogurtu naturalnego
2 jajka na twardo
2 ogórki konserwowe
5 grzybów w occie
2 łyżki tartego żółtego sera
sól
biały pieprz
Sposób przyrządzenia:
Ogórki, grzybki i jajka posiekaj drobno. Śmietanę, majonez i jogurt połącz ze sobą, przypraw solą i pieprzem. Dodaj grzybki, ogórki i ser, wymieszaj. Dobrze schłódź w lodówce.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.