Pischinger - tort waflowy krówkowy - przepis. Przepisy na Ciasta bez pieczenia, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Pischinger - tort waflowy krówkowy
Pischinger - tort waflowy krówkowy
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1 opakowanie wafli
1 opakowanie masy krówkowej
Sposób przyrządzenia:
Otwieramy puszkę z masą krówkową. Nożem nabieramy masę smarujemy wafel i kładziemy następny smarujemy, wafel i tak do końca ostatniego wafla nie smarujemy. Składamy nasze "ciasto" i czekamy aż wafle dobrze się skleją i nasiąkną masą. Kroimy ostrym nożem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.