Pieczarki faszerowane boczkiem i serem - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Pieczarki faszerowane boczkiem i serem
Pieczarki faszerowane boczkiem i serem
ULA rozsmakował(a) się w tym!
pieczarki (najlepiej duże), boczek wędzony, ser żółty
Sposób przyrządzenia:
Piezarki myjemy i obieramy. Odcinamy nóżki. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy na patelni do chrupkości. Ser żółty tarkujemy i łączymy z boczkiem. Do każdego z kapeluszy pieczarek wkładamy masę z boczku i sera. Pieczemy kikanaście minut w temperaturze 180 stopni i... gotowe
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.