Naleśniki:
•	230 g mąki pszennej (kopiasta szklanka)
•	300 ml soku pomarańczowego 100%
•	100 ml wody gazowanej
•	2 jajka
•	łyżka oleju rzepakowego
Nadzienie:
•	150 g płatków Lubella Mlekołaki Choco Piegołaki
•	800 g kremowego naturalnego twarożku
•	czerwona pomarańcza
Mąkę łączymy z jajami, sokiem pomarańczowym i wodą gazowaną. Miksujemy na gładką masę, po czym dolewamy olej i mieszamy. Na nieprzywieralnej patelni, lekko natłuszczonej olejem, smażymy naleśniki (20 sztuk o średnicy około 12 cm). Na każdym z nich rozsmarowujemy twarożek i układamy warstwę płatków Lubella Mlekołaki Choco Piegołaki. Wierzch ozdabiamy płatkami i pokrojoną, sparzoną pomarańczą.