Pierś z kurczaka z masłem koperkowym - przepis. Przepisy na Dania główne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Pierś z kurczaka z masłem koperkowym
Pierś z kurczaka z masłem koperkowym
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
pierś z kurczaka, masło, koperek, olej, kostka rosołowa
Sposób przyrządzenia:
Zrób kieszonkę w piersi z kurczaka. Włóż do środka sporą ilość wcześniej przygotowanego masła z koperkiem. Pierś z wierzchu natrzyj olejem z roztartą kostką rosołową. Usmaż na oleju.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.