Flaczki warzywne - przepis. Przepisy na Potrawy warzywne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
5 marchewek,2 pietruszki,por,cebula,pół selera,20 dag makaronu wstążki lub parę naleśników, łyżka masła, kostka bulionowa,majeranek,sól,pieprz
Sposób przyrządzenia:
Jarzyny oczyścić,pokroić w paseczki,gotować w małej ilości wody.Kiedy będą juz miekkie dodać masło,bulion z jednej kostki i ugotowany makaron lub pokrojone w paski naleśniki.Doprawić,wymieszać.Podawać gorące.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.