Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem    
 
    
        Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	1 kiełbasa ostrołęcka ZM Pekpol
•	1 ziarenko jałowca
•	Plaster boczku duńskiego wędzonego ZM Pekpol
•	Łyżka musztardy sarepskiej
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Jałowiec rozgniatamy i mieszamy z musztardą. Smarujemy nią kiełbasę, robimy kilka nacięć i owijamy plastrem boczku. Spinamy dobrze namoczoną wykałaczką. Pieczemy nad ogniskiem. 
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.