KAWA MOKKA - przepis. Przepisy na Kawy i herbaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
- 1 szklanka wiórków czekoladowych,
- 1 i ¼ szklanki gęstej śmietany,
- 3 szklanki gorącej kawy,
- 1/3 szklanki miodu,
- 2 łyżeczki cukru waniliowego,
- 2 ½ szklanki bitej śmietany.
Sposób przyrządzenia:
Roztopić czekoladę, dodać kawę, śmietanę oraz miód i cukier. Ogrzewać przez 5 minut, a następnie rozlać do filiżanek.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.