Parowki w chlebie tostowym - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Parowki w chlebie tostowym
Parowki,chleb tostowy,zolty ser,jajko,bulka tarta,tluszcz do smazenia
Sposób przyrządzenia:
Parowki podgrzewamy,kromki chleba tostowego trzeba rozwalkowac pozbywajac sie uprzednio skorek.Na kazdy kawalek chleba kladziemy plaster zoltego sera, parowke i nastepnie zwijamy.
Tak powstalego'krokieta' moczymy w jajku,potem w bulce tartej i smazymy na zloty kolor.
Smacznego:)
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.