117 odp. Strona 5 z 6 Odsłon wątku: 262564
![]() |
|
witam pytanie jak w tytule a wiec w ktorym tygodniu ciazy dowiedzieliscie sie jaka plec ma dziecko ? jestem w 19 i jeszcze niestety nie wiem poczekamy zobaczymy:)
|
|
![]() |
81 |
córki płeć poznaliśmy dopiero po porodzie |
|
![]() |
82 |
ja dowiedziałam się wczesnie, bo juz w 12 tyg ) |
|
![]() |
83 |
Płeć dziecka można określić już na początku ciąży
Więcej TUTAJ. |
|
![]() |
84 |
22 i 23 tydzień ciąży |
|
![]() |
85 |
U mnie na połówkowym usg jakoś 20-23 tc. |
|
![]() |
86 |
14 tydzień |
|
![]() |
87 |
ja to bym nie mogła tyle czekać ;) dobrze, że kupiłam ten intelligender i tyle :) |
|
![]() |
88 |
to my poznalismy w 38 jak juz sie urodzil ;) |
|
![]() |
89 |
W piątym miesiącu |
|
![]() |
90 |
w 20 tygodniu |
|
![]() |
91 |
12tc ;) na prenatalnym :) |
|
![]() |
92 |
Ja grubo po 20 tygo bo córka nie chciałą za nic pokazać :) Skusiła się dopiero na USG 4D gdzie pierwszym co zobaczyliśmy na okreanie była jej pupcia :) |
|
![]() |
93 |
Około 22 tygodnia ciąży |
|
![]() |
94 |
podziwiam Was dziewczyny, że tak czekałyście! :))) |
|
![]() |
95 |
Nie każdy chce wiedzieć a ja mam nadzieję że u nas się pomylili na usg ( w 12 tc bylo widać że chłopak, i w 22 tc, na 4 d też) ale mąż marzy o corce a ja bym chciała by jego marzenie się spelniło. |
|
![]() |
96 |
Witam, z pierwszym synem dowiedziałam się w 20tygodniu a teraz będziemy mieli bliźniaki i lekarz na badaniu prenatalnym stwierdzil w 13tygodniu ze obaj to chlopcy. Poczekamy zobaczymy czy się potwierdzi;-) |
|
![]() |
97 |
A ja mam 8 sierpnia usg prenatalne w 12 tyg,po dyskusji na forum widzę,że może uda się zobaczyć płec:) Z ciekawości zamówiłam też test Intelligender, jednakże chyba zdania co do jego skuteczności są podzielone... |
|
![]() |
98 |
W 20.A teraz jeszcze nie wiem,może podczas najblizszej wizyty?:-) |
|
![]() |
99 |
moje dzieciątko było tak wstydliwe ,że dowiedziałam się po porodzie :) |
|
![]() |
100 |
Narządy rodne chłopców rozwijają się szybciej, dlatego łatwiej określić płeć w przypadku chłopca już w 12 tygodniu. W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 25 tyg., w drugiej na porodówce :P a w trzeciej w owym 12 tyg. |
|
To jest mobilna wersja strony Familie.pl, dostosowana do urządzeń przenośnych z ekranem dotykowym. Jeżeli chcesz zobaczyć pełną wersję strony, przejdź na www.familie.pl.