Zalozyłam taki wątek aby rozmawiać w nim na biężąco jak leci dzien aby nie robic OT w innych tematach.
Jakie więc plany na popołudnie?
19 czerwca 2010 11:44 | ID: 233878
Zapewne w podróży poślubnej byłaś... to spowiadaj się gdzie i jak.... a co...
ale foteczki z sesji wklej... bardzo takie lubię...
19 czerwca 2010 11:47 | ID: 233879
19 czerwca 2010 11:48 | ID: 233881
Kroimy, dodajemy soli, mieszamy, następnie uciskamy w słoiczku i na wierzchu zalewamy olejem, zakręcamy słoiczek i tak stoją sobie nawet... kilka lat... tak, tak... nawet kilka lat...
19 czerwca 2010 11:49 | ID: 233882

19 czerwca 2010 11:49 | ID: 233883
19 czerwca 2010 11:50 | ID: 233885
19 czerwca 2010 11:50 | ID: 233886
Kroimy, dodajemy soli, mieszamy, następnie uciskamy w słoiczku i na wierzchu zalewamy olejem, zakręcamy słoiczek i tak stoją sobie nawet... kilka lat... tak, tak... nawet kilka lat...
19 czerwca 2010 11:52 | ID: 233889

19 czerwca 2010 11:54 | ID: 233891

19 czerwca 2010 12:01 | ID: 233900


19 czerwca 2010 12:03 | ID: 233901
Szczaw dokładnie przebrać i umyć. Pokroić tak jak kto lubi (drobno albo grubo)posolić i pozostawić na około 2 godziny. Po upływie 2 godzin szczaw wkładać do słoików i mocno ubić. Do każdego słoika na wierzch nalać trochę oleju. Zakręcić słoiki i gotować 15-20 minut.
http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/szczaw_w_sloikach_2/
teraz wiem, że oleju też trzeba dodać:)
korciło mnie żeby sprawdzić czy trzeba zagotować:)
19 czerwca 2010 12:05 | ID: 233903
19 czerwca 2010 12:11 | ID: 233909


19 czerwca 2010 12:13 | ID: 233910

19 czerwca 2010 12:19 | ID: 233916
Ale nad tym zagotowaniem to wiesz pomyślę....
19 czerwca 2010 12:21 | ID: 233917



19 czerwca 2010 12:22 | ID: 233918


19 czerwca 2010 12:32 | ID: 233921


19 czerwca 2010 12:36 | ID: 233923


19 czerwca 2010 12:36 | ID: 233924
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!