Wątek:
lodówka
9odp.
Strona 1 z 1
Odsłon wątku: 1585Kładę na talerzu. I raczej mamy zawsz tylko na "teraz".
wolę kupować mniej a częściej. Z woreczka wyjmowane obowiązkowo, chociaż ostatnio kupiłam woreczki o nazwie ...antybakteryjne, które mają chronić pzred bakteriami salmonelli i coli.
IsabellePoziom:
- Zarejestrowany: 03.07.2009, 17:42
- Posty: 21159
3
U nas w jednym sklepie pakują w papier...tam kupuję:D;)
BarttPoziom:
- Zarejestrowany: 06.05.2009, 20:23
- Posty: 5452
4
Ja najczęściej w papierze śniadaniowym trzymam. W woreczkach rzeczywiście czasem dziwnie po nocy wyglądają, ale to chyba naturalne - jak się wrzuci taką wędlinkę na patelnię, nie jest źle ;)
ja też przechowuję na talerzu i staram się nie kupować na zapas :)
LucynaKPoziom:
- Zarejestrowany: 14.09.2009, 17:27
- Posty: 41
7
a ja przekładam do pojemnika plastikowego wygląda lepiej i nie pachnie mi kiełbaska w lodówce :)
wyciagam do pojemnika, ale ten najpierw wykładam pergaminem. no a w lodówce zostawiam pojemnik otwarty... póki co ten sposób działa :) a perganim rewelacyjnie sprawdza się przy serze żółtym
oliwkaPoziom:
- Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
- Posty: 161880
9
Jak przychodzę ze sklepu to od razu przekładam w aluminiową folię spożywczą... dobry sposób już od kilku m-cy tak robię...