Bigos - nasze przepisy.
Mamy już sporo wątków kulinarnych, ale takiego o bigosie nie znalazłam! A jako, że to nasza tradycyjna potrawa i na pewno nie ma nikogo, kto by jej choć raz nie próbował, zapraszam do dzielenia się naszymi przepisami!
Dodam tylko, że na dzis planuję bigos z młodej kapusty i potrzebuję Waszych sugestii, bo będę go robić pierwszy raz (zwykle mieszam kiszoną i świeżą).
- Zarejestrowany: 11.06.2010, 16:03
- Posty: 8329
Gdzie to lato?gdzie to ciepło? hmmm
- Zarejestrowany: 19.07.2011, 13:30
- Posty: 4945
Gdzie to lato?gdzie to ciepło? hmmm
Dobre pytanie ;)
Ale wracając do bigosu - dodaje cebule ;)
- Zarejestrowany: 14.06.2010, 21:25
- Posty: 10745
też dodaje cebulę,
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
Nie nie psuje się z tą cebulą? Normalnie postoi???