18 lipca 2010 09:06 | ID: 253112
18 lipca 2010 09:10 | ID: 253113
18 lipca 2010 09:12 | ID: 253116
18 lipca 2010 09:14 | ID: 253117

18 lipca 2010 09:31 | ID: 253125

18 lipca 2010 10:15 | ID: 253142
wystarczy dodać trochę żelatyny do masy i tort stoi nawet przy 40C
18 lipca 2010 10:19 | ID: 253143
Miałaś wieeelkie chęci a tort jak tort nie martw się tym... najważniejsze są uczucia do synusia 

18 lipca 2010 12:29 | ID: 253224
18 lipca 2010 12:36 | ID: 253229
generalnie spływające torty w moim przypadku niewiele maja wspólnego z temperaturą , tak więc nie płacz..
18 lipca 2010 12:37 | ID: 253231
wystarczy dodać trochę żelatyny do masy i tort stoi nawet przy 40C
18 lipca 2010 20:00 | ID: 253375
18 lipca 2010 20:03 | ID: 253377
18 lipca 2010 20:35 | ID: 253399
Czoper, dzięki za radę, na przyszłość się przyda.
Tort był krzywy jak wieża w Pizie... Ale miałam wyrozumiałych gości. Niby w smaku był dobry, ale ja nie lubię jeść swoich wypieków.
18 lipca 2010 20:38 | ID: 253402
Czoper, dzięki za radę, na przyszłość się przyda.
Tort był krzywy jak wieża w Pizie... Ale miałam wyrozumiałych gości. Niby w smaku był dobry, ale ja nie lubię jeść swoich wypieków.

18 lipca 2010 21:11 | ID: 253435

19 lipca 2010 00:04 | ID: 253601
.
19 lipca 2010 09:21 | ID: 253693
19 lipca 2010 09:32 | ID: 253706
19 lipca 2010 09:39 | ID: 253722
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!