Kompot z rabarbaru - przepis. Przepisy na Kompoty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Kompot z rabarbaru
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
0,5 kg rabarbaru
2 szklanki cukru
2 l wody
Sposób przyrządzenia:
Rabarbar umyć, obrać i pokroić na kawałki długości około 5 cm. Wodę zagotować z cukrem. Do gotującej się wody wrzucić kawałki rabarbaru, zmniejszyć ogień i gotować przez 20 minut.
Ostudzić i podawać w szklankach w upalne dni.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.