Kompot z agrestu - przepis. Przepisy na Kompoty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Kompot z agrestu
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
2 kg zdrowego agrestu
40 dag cukru
1 l wody
Sposób przyrządzenia:
Agrest przebrać opłukać, usunać szypułki i resztki kwiatu, nakłuć, przełożyć do słoików. Wodę zagotować z cukrem, zalać owoce, zamknąć słoje. Pasteryzować w temperaturze 90 stopni przez 15 minut. Wystudzić w wodzie.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.