Papryka konserwowa - przepis. Przepisy na Przetwory warzywne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Papryka konserwowa
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1,5-2 kg papryki
ZALEWA:
4 szkl. wody
1 szkl. octu
0,5 szkl. oleju
1 szkl. cukru
1 łyżka soli
listek laurowy, ziele angielskie
Sposób przyrządzenia:
Paprykę umyć, pokroić, układać w słoje. Zalewę zagotować, wystudzić, zalać paprykę i zapasteryzować.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.